Meteen naar de inhoud

The Triangle

De perfecte harmonie tussen werk, muziek en schoonheid!

Vanaf € 500,- excl BTW p/m

Ontworpen om een bruisende omgeving te bieden, verwelkomen wij enthousiaste ondernemers, creatieve geesten uit de muziekwereld, beautyprofessionals, dynamische marketingbureaus en innovatieve ict’ers.

Muziek en Beauty Studio’s: The Triangle is niet zomaar een werkruimte; het is een plek waar muzikanten hun melodieën kunnen laten klinken en schoonheidsexperts hun kunst tot leven kunnen brengen. Een unieke kans om je passie te uiten en samen te werken met gelijkgestemde individuen.

Voor Toffe Marketing Bureaus en ICT’ers: Bij The Triangle geloven we in synergie. Voor marketingbureaus en ict’ers bieden we de ideale omgeving om creativiteit en technologie samen te laten smelten. Werk in een inspirerende setting waar nieuwe ideeën ontstaan en innovatieve oplossingen bloeien.

Flexibele Units: Onze units variëren van 20m² tot 600m², waardoor er ruimte is voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven. Kies de ruimte die perfect aansluit bij jouw behoeften en groei moeiteloos mee met The Triangel.

Betaalbaar en Toegankelijk: Bij The Triangle geloven we in toegankelijkheid. Beginnend vanaf slechts 500 euro per maand, bieden wij betaalbare opties voor ondernemers van verschillende achtergronden. Ontdek de voordelen van een hoogwaardige werkruimte zonder concessies te doen aan je budget.

Wacht niet langer! Betreed The Triangle en ervaar de ideale mix van werk, muziek en schoonheid. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw nieuwe werkruimte te ontdekken!

The Triangle

Vanaf € 500,- excl BTW p/m

Rivium Westlaan 2
2909 LD Capelle aan den IJssel

Vraag offerte aan:

    ikwileenkantoorhuren
    Chat openen
    1
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?