Meteen naar de inhoud

Javastraat 86

Waar zakelijke ambitie en Haagse elegantie samenkomen

Vanaf € Prijs op aanvraag​

Op zoek naar een representatieve en multifunctionele kantoorruimte in het hart van Den Haag? Ontdek het karakteristieke kantoorgebouw aan de Javastraat 86, strategisch gelegen op de hoek van de Surinamestraat. Met een totaaloppervlak van 571m², verdeeld over vier verdiepingen en een handige kelderruimte, biedt dit pand de perfecte ruimte voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven.

Dankzij de brede bestemming is dit gebouw ideaal voor diverse doeleinden, waaronder maatschappelijke initiatieven, gezondheidszorg en dienstverlening. Bovendien profiteer je van uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, en beschik je over 10 eigen parkeerplaatsen.

De moderne faciliteiten, waaronder een lift, centrale verwarming en diverse sanitaire voorzieningen, zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt. En met de gezellige winkels en horeca van de Archipelbuurt om de hoek, is er altijd ruimte voor ontspanning na een productieve werkdag.

Neem vandaag nog contact op met ikwileenkantoorhuren en ontdek zelf de mogelijkheden van deze unieke locatie in Den Haag!

Javastraat 86
2585 AS Den Haag

Vanaf € Prijs op aanvraag

Vraag offerte aan:

ikwileenkantoorhuren
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?