Meteen naar de inhoud

Facility Point Canaalstaete

Facility Point Capelle aan den IJssel: De Perfecte Zakelijke Bestemming!

Vanaf € 499,- excl BTW p/m

In de omgeving van Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Nieuwekerk aan den IJssel, staat de vestiging “Canaalstaete” van Facility Point als een baken van moderne zakelijke uitstraling. Met een levendige lounge en een gastvrije receptie biedt deze locatie alles wat een ondernemer nodig heeft.

Het business center is niet alleen goed bereikbaar, maar beschikt ook over een eigen beveiligd parkeerterrein. Voor een vast bedrag kunnen ondernemers genieten van een full-service kantoor, compleet met meubilair, high-speed internet via glasvezel en VoIP-telefonie. De attente receptie staat klaar om bezoekers door te verwijzen en telefoontjes te beantwoorden bij afwezigheid.

Voor diegenen die vergaderruimtes nodig hebben, biedt Facility Point diverse opties, waaronder spreekkamers en vergaderruimten uitgerust met TV en beamer, beschikbaar vanaf slechts € 12,50 per uur. En voor professionals die een officieel vestigingsadres zoeken voor hun KvK-inschrijving, biedt Facility Point de mogelijkheid van een virtueel kantoor.

Enkele van de vele faciliteiten die Facility Point Capelle aan den IJssel biedt zijn vergaderruimtes, catering, receptie- en telefoonservice, secretariële diensten, postverzorging, snel internet via glasvezel, ruime parkeervoorzieningen, en nog veel meer.

Ben je geïnteresseerd in wat ikwileenkantoorhuren te bieden heeft? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan!

Facility Point Capelle aan den IJssel

Vanaf € 499,- excl BTW p/m

Kanaalweg 33-35, 2903 LR Capelle a/d IJssel

Vraag offerte aan:

ikwileenkantoorhuren
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?